Evenementen

CMA Podium organiseert culturele evenementen met als doel jonge mensen in contact te brengen met de cultuur en de historische achtergrond van klassieke muziek.

Kinderen staan tijdens deze culturele middagen centraal en mijn leerlingen krijgen, als ware artiesten, de gelegenheid om zelf klassieke muziek op een concertvleugel te spelen in een historische setting. Zo kunnen kinderen beter begrijpen hoe de muziek tot stand gekomen is. Ze leven als het ware even terug in de tijd. Op deze wijze hoop ik de kinderen liefde en respect voor cultuur mee te geven.

Om de atmosfeer van een betreffende periode tot leven te wekken, organiseer ik de evenementen inmiddels veelal op grote historische locaties, vaak met kleding in stijl. Koren, orkesten, historische dans, historische film, solisten worden bij de projecten betrokken om het geheel nog meer kleur te geven. Alle gasten wordt verzocht ook in kleding van het desbetreffende tijdperk te komen.
 
 
 
2012 in de oudste concertzaal van West-Europa, Felix Meritis in Amsterdam.
2011 stonden we in het Concertgebouw, kleine zaal
2010 in 'De Duif' 'Muziek aan het Russische Hof', een leerlingenconcert met bal
2009 was er een Mozart concert in Le Salon Rouge, Amsterdam en in november.


Behalve pianolessen geef ik ook een cultuurcursus waarbij muziek, architectuur, schilderkunst en geschiedenis met elkaar verbonden worden.
 
 
   Over ons   |   Evenementen   |   Een Dag met Bach   |   Contact   |   Home   |   Foto's